Privatlivspolitik og samtykke

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Samtykke
Du giver dit samtykke til os som databehandler og vi sørger for at dine data bliver opbevaret fortroligt. 
Du samtykker hermed omkring at vi(LT Instrument) kan gemme, og opbevare dine data, du angiver så længe det er nødvendigt for os at gøre, således at vi kan servicere dig med de relevante nyheder, du gerne vil have. Du kan til en hver tid bede om at blive slettet, ligesom du vil kunne bede om at vi ændrer i dine oplysninger. Du kan også vælge at få overført eller bede om de oplysninger vi har på dig, i en exportfil, i klartekst. Vi står inde for, at vi ikke deler dine oplysninger med 3. part og at de kun kan tilgås af 1 ansat i firmaet. Ligeså tages der backup af alle data, og de gemmes bag en firewall og antivirus beskyttelse i krypteret form. Dine data vil blive slettet så snart der ikke er relevans for at have dem liggende og altid på din opfordring. Dermed kan dit samtykke ophæves igen med øjeblikkelig virkning. Dette gør du blot ved at kontakte os. Hvis skaden sker at der er brud på sikkerheden, vil vi kontakte datatilsynet indenfor 72 timer, og dig ligeså, for at oplyse dig og datatilsynet om hvilke forholdsregler vi tager og hvordan vi vil sikre os skadens omfang. Alle disse ting er skærpet i den nye GDPR.
Du kan også logge ind på din konto og slette dine data vi har om dig. Når du gør dette, vil alle dine afgivede data blive slettet, og alle data der vedrører dine ordre vil blive anonymisteret af systemet så de ikke kan spores tilbage til dig. 
Dit samtykke kan altid ophæves igen, hvilket du har krav på som bruger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@l-thalund.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.