4. Levering og evt. forsinkelse
4.1. Levering sker fra LTs lager med den fragtmand der er valgt ved ordreafgivelse, med mindre varen er for stor til den pågælgende fragtmulighed, så vil kunden blive kontaktet for nærmere aftale.
Vi afsender varer tirsdage og torsdage.
Div. bestillinger lagt mandag og onsdag inden kl 12 afsendes dagen efter. Ved bestilling torsdag, vil levering foregå den efterfølgende mandag.
Fragt med GLS – afsendes inden for 3 hverdage.
4.2. Kunden skal ikke kunne påberåbe sig forsinkelse med levering af varen, med mindre parterne forinden har indgået skriftlig aftale om, at levering skal ske nøjagtig til den aftalte tid og samtidig har aftalt, at forsinkelse derudover skal kunne påberåbes af kunden, således at kunden alene kan hæve købet, men ikke kræve erstatning for sit tab i anledning af forsinkelse.

4.3. Kunden er under ingen omstændigheder berettiget til at returnere modtagne varer, med mindre han forinden har hævet købet og i samme forbindelse har forespurgt LT, om de ønsker varen returneret eller vil disponere over varen, der hvor den befinder sig. Kunden er under alle omstændigheder forpligtet til at følge LTs instruktioner vedrørende varen.