hpl/hm 500 BMS

Teknisk data for HM 500 DE

Impulsforseglerne hpl 300/500 BMS forsegler enhver form for termoplastisk plastfolie (såvel som komposterbare og biologisk nedbrydelige materialer) og aluminiumslaminatfilm. Forseglings- og afkølingstiden kan indstilles separat. Med den integrerede skæreanordning kan filmlængden nemt tilpasses til den vare, der pakkes. En rulleholder eller frontbord fås som ekstraudstyr til forskellige filmbredder.

Takket være impulsprocessen er enheden meget omkostningseffektiv, da den kun trækker strøm, når den er i brug (hawo GreenTek). En 3 mm (0,12 tommer) bred forsegling, ensartet kontakttryk takket være en integreret låsemagnet og jævn temperaturfordeling over de nederste tætningsstænger, sikrer en hurtig og pålidelig forseglingsproces.

Betjeningen er enkel og udføres manuelt ved at lukke forseglings stangen. Når forseglingsprocessen begynder, holdes stangen lukket af en magnet. Når forseglingsprocessen er afsluttet, åbner baren automatisk. Sealerne fås med stangbredder på 30 og 50 cm (12 og 20 tommer).
Varenummer: 9301
 

Spørgsmål angående vores produkter? 

Vi er altid glade for at hjælpe.
Skriv os en mail
eller ring til os på  +45 39 67 14 40
Hawo
Detaljer
.
Yderligere Info
Producent Hawo