Firmaprofil

L. Thalund Instrument ApS, der er etableret i 1982, forhandler sterilemballage, kemiske indikatorer, og forseglingsapparater til Industri- og sundhedssektoren, samt medicindoseringssystemer til sundhedssektoren fra Europas førende leverandører.

I dag fremstår virksomheden som en stærk samhandelspartner på grund af en struktureret virksomhedsorganisation, stabil økonomi, gode agenturer og serviceminded medarbejdere. Dette giver vore kunder en garanti for, at vi også i fremtiden vil være en sikker, stabil og sund samhandelspartner.


Markedsføring
Vi har lagt stor vægt på at opretholde tætte relationer til vore kunder og leverandører. Dette er årsagen til, at hovedparten af vores markedsføring foregår via tæt telefonisk kundekontakt og mailkorrespondance.
Gennem denne form for markedsføring opnår kunden at kunne drage fordel af konkurrencedygtige priser, produkter, services samt vores internationale netværk.
Dette giver os endvidere mulighed for løbende, at kunne holde vores kunder informeret og opdateret på nye produkter, kvaliteter og evt. prisnedsættelser.


Personale politik.
Omdrejningspunktet i L. Thalund Instrument ApS er personalet og den enkelte medarbejder. Lige fra starten vidste man, at kernen og essensen i enhver strømlinet og moderne organisation er glade og tilfredse medarbejdere.
Derudover gør vi meget for, at medarbejderne er i tæt dialog med leverandører og producenter, hvorfor de løbende deltager på messer, kurser samt konferencer i ind- og udland.


Strategi og visioner
- At kunne tilbyde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.
- At opnå enedistribution på nyeste produkter.
- At tilbyde den bedste og hurtigste service.